Rejs På Budget – 5 steder hvor du kan spare penge

At rejse er at leve, men ofte koster rejser mange penge. Særligt hvis du rejser til nogle af de mest populære destinationer, hvor de er vant til at turisterne kommer i en lind strøm, og altid har en tyk pengepung med.

Derfor kan det være en god idé at overveje nye steder at besøge, som koster lidt mindre. Så får du nemlig mere for dine pengene, kan måske gøre ferien lidt længere, og du får med garanti end anderledes rejseoplevelse end de fleste andre i din omgangskreds.

Her er fem destinationer, du kan planlægge din ferie til, hvis du gerne vil spare lidt penge. Det behøves nemlig slet ikke at være dyrt at holde ferie – i hvert fald ikke, hvis du følger disse råd til billige destinationer. Den første kommer måske ikke som en overraskelse – du kan jo bare bliv hjemme.

Danmark

Selvfølgelig skal Danmark på listen. For hvis du ikke skal rejse ud af landet, kan du i mange tilfælde spare utroligt mange penge på transport. Har du måske set alle Danmarks øer? Og har du cyklet rundt i det smukke landskab i både nord og syd? Ellers er dette en oplagt mulighed.

Slovenien

Balkan er endnu et overset sted at rejse på ferie, men det er faktisk et sted, du for alvor bør overveje. I løbet af de seneste år er der sket en markant udvikling, og et land som Slovenien har masser af dejlige oplevelser at byde på, og ofte til en ganske overkommelig pris. Blandt andet er naturen utroligt smuk og hotellerne og maden er billig.

Grækenland

En sand klassiker, vil mange mene, men faktisk kan Grækenland sagtens gøres på budget. Find de mindre øer, eller de mindre besøgte områder, hvor du lever blandt de lokale. I disse egne er både hoteller og restauranter både mere autentiske og også mere overkommelige rent prismæssigt.

Letland

Endnu en overset perle, som bestemt fortjener et besøg eller to. Letlands herlige hovedstad Riga byder både på spændende historie, farverig kultur, og ganske gode restauranter og hoteller til en meget overkommelig pris. Desuden flyver mange selskaber billigt hertil, og selve flyveturen tager kun en times tid.

Indonesien

Hvis du skal på en lidt længere tur, kan det sagtens betale sig at kigge mod Sydøstasien. For selvom flybilletten givetvis er lidt dyr, så er leveomkostningerne i særligt Indonesien meget lave. For eksempel kan du besøge den nordlige del af Sumatra, eller nogle af de mange fantastiske små øer, hvor du kan bo og leve for en brøkdel af, hvad du normalt gør i Danmark. Der er gode muligheder for at pleje din kulør, spise lækker mad, samt snorkle og dykke på disse egne.

Dette var fem gode råd til destinationer, hvor man kan få en billig ferie. Det koster naturligvis stadig en smule penge, men det burde være til at overkomme, selvom man måske har en lidt presset økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *