Arbejd mens du rejser – her er 5 gode tips

Det kan være svært nogle gange at se, hvordan det lige er muligt at arbejde, mens man er ude og rejse. Dette er dog slet ikke så umuligt, som man skulle tro. Her er 5 gode tips til dig, der ønsker at arbejde, mens du er ude og rejse.

Medbring computer


Hvis du har et job, hvor du bruger din computer meget, er det oplagt at tage den med. Det kan for eksempel være, at du har en masse e-mails, der skal besvares eller andre ting, som du kan foretage dig online. På den måde, kan du nemt og hurtigt få ordnet en smule arbejde, mens du er ude og rejse. De fleste hoteller har i dag internet på alle værelser, men ellers er der altid en eller flere internetcafeer rundt omkring i byerne du vil kunne besøge, og dermed for arbejdet færdiggjort.

Lav dit arbejde over telefonen

Selvom du ikke er fysisk tilstede, vil du altid kunne kommunikere med dine ansatte eller dine kollegaer over telefonen. Her vil du kunne ringe hjem og enten bede andre om at gøre nogle bestemte ting, eller blive opdateret om, hvad der sker. På den måde, vil du hele tiden være bevidst om, hvad der foregår derhjemme og du ville kunne guide eller videregive informationer over telefonen.

At rejse er at arbejde

For nogle mennesker kan det at rejse være et arbejde. I dag ser vi en stigning i mennesker, der tjener penge på internettet, som det man kalder influencer. Disse influencere får ofte sponsoreret en rejse, og på den måde bliver det et arbejde for dem. Det er så deres opgave at fortælle om rejsen og promovere den, så den vækker interesse for seeren. De filmer og tager billede undervejs, som udgør deres arbejde, som de så redigerer og sætter sammen til små film. På den måde, sætter rejsen ikke en stopper for arbejdet, tværtimod.

Bestemte ting du skal være opmærksom på

Når man gerne vil arbejde, når man er ude og rejse er det vigtigt, at man er opmærksom på tidsforskelle. Alt efter hvor du rejser hen kan tidsforskellen ændre sig. Hvis du gerne vil arbejde, på samme tid som din arbejdsplads derhjemme, kan du lave den regel, at du skal arbejde, i det samme tidsrum som dem. Dette kan dog også gå hen og blive problematisk, hvis du rejser det Asien eller USA, da tidsforskellen er så stor, at du ville skulle arbejde om natten. Derfor er dette en vigtig faktor at have op til overvejelse, når du ønsker at arbejde, mens du rejser.

Visuel kommunikation

Hvis du har medbragt en computer, tablet eller smartphone, vil du kunne kommunikere med din arbejdsplads derhjemme over Skype eller Facetime. På den måde kan du visuelt følge med i, hvad der sker, og du vil kunne give korrektioner eller andre former for informationer. Dette er en rigtig god løsning, når man er udenlands. Du kan se dine ansatte eller dine kollegaer i øjnene, og på den måde får du en følelse af at være tilstede på arbejdspladsen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *