Er du træt af jeres intranet? Læs med her og få tips til at forny det

Er du træt af dit intranet? Føles det forældet og gammeldags? Hvis det er tilfældet, er du ikke alene. Mange virksomheder har det på samme måde med deres intranetsystemer. Men bare rolig – der er håb. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til, hvordan du kan forny dit intranet og gøre det mere brugervenligt for dine medarbejdere. Læs videre for at lære mere.

Et intranet er et privat netværk, som kun er tilgængeligt for folk inden for en organisation. Det bruges ofte til at dele oplysninger, ressourcer og til at kommunikere inden for virksomheden. Med tiden kan et intranet imidlertid blive forældet og trænge til fornyelse. Her er fire tips, der kan hjælpe med at forny en virksomheds intranet:

1. Gennemgå indholdet. Det første skridt er at gøre status over det eksisterende indhold på intranettet. Er det stadig relevant? Har det brug for at blive opdateret? Er der nye ressourcer, der bør tilføjes?

2. Inddrag medarbejderne. Spørg medarbejderne om deres input til, hvad de gerne vil se på intranettet. Hvilken slags information ville være mest nyttig? Hvilke funktioner ville gøre det lettere at bruge? En måde at puste nyt liv i virksomhedens intranet på er ved at opfordre medarbejderne til at give feedback. Hvilke funktioner finder de mest nyttige? Hvad vil de gerne have tilføjet eller ændret? Ved at bede om feedback kan du få en fornemmelse af, hvad medarbejderne ønsker og har brug for fra intranettet, og foretage ændringer i overensstemmelse hermed.

3. Forenkl design. En uoverskuelig og forvirrende grænseflade kan gøre det svært at bruge et intranet. Overvej at forenkle designet for at gøre det mere brugervenligt. Dette kan indebære, at der skal tilføjes ny grafik eller omdesignes layoutet. Ved at gøre intranettet mere attraktivt kan du gøre det mere indbydende for medarbejderne at bruge det.

4. Fremme samarbejde. Opmuntre medarbejderne til at bruge intranettet som et værktøj til samarbejde. Det kan være med til at opbygge holdånd og forbedre kommunikationen i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *