Sådan holder du en billig ferie i USA 

De stigende energi- og fødevarepriser tvinger mange til at overveje, om der er råd til ferie i det kommende efterår, for en ferie kan hurtigt blive en stor udskrivning. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kan spare på turen til USA og få mere for dine penge. 

USA har gennem mange år været et af danskernes yndlingsrejsemål, og hvis du også drømmer om en tur “over there” kan det altså lade sig gøre selv på et lille budget, men husk at beregne omkostninger til visum USA

Drop pakkerejsen og sammensæt selv jeres ferie 

I forhold til at bestille en pakkerejse, kan det være en billigere løsning selv at sammensætte sin tur og for eksempel leje en bil og køre rundt i. På den måde sparer man penge, og samtidig er man fri til at tage afstikkere eller holde en pause, når man vil. I kan også overveje en autocamper, som I både kan køre og bo i. Autocampere findes i mange modeller og prisklasser, og selv på et lille budget kan det være muligt at finde en hjem på hjul, I kan holde ferie i. 

Bo på vandrehjem 

Hvis I foretrækker en rigtig seng at sove i fremfor en briks i en autocamper, kan I vælge at bo på vandrehjem. Vandrehjem koster kun en brøkdel af et hotelværelse, og her kan der altså være mange penge at spare. Hvis man ikke har noget imod den form for overnatning, kan det derfor være værd at overveje, hvis pengene skal række langt. På nogle vandrehjem sover man på sovesale, mens der på andre kan være mulighed for et dobbeltværelse eller et familieværelse. 

Gå efter de gratis oplevelser 

I er naturligvis taget afsted for at opleve noget, og det er der rig mulighed for, uanset hvor stort eller småt jeres budget er. Her kan I med fordel undersøge, hvilke gratis oplevelser, der findes på de steder, I planlægger at besøge. Der er flere gratis oplevelser, end man lige skulle tro, og ved primært at vælge dem, kan I altså spare mange penge. Dermed kan der måske blive råd til enkelte oplevelser, der koster penge, og sådan kan man altså prøve at afstemme budgettet, så man får nogle gode oplevelser uden at sprænge budgettet. 

Der er altså masser af muligheder for at holde en billig ferie i USA, hvis man blot planlægger omhyggeligt og tænker sig om. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *