Sådan kan du få råd til flere rejser

Selvom der er mange mennesker, som bedst kan lide at være derhjemme, er der også rigtigt mange danskere, som elsker at rejse ud og opleve andre steder og holde ferie fra de mange daglige gøremål derhjemme. Hvis du er en af dem, så læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du kan få råd til flere ferier.

Der findes mange former for ferier, for eksempel storbyferie, kanoferie, daseferie, golfferie og mange flere, men fælles for dem alle er, at de koster penge, og flere ferier koster flere penge. Det kan derfor betale sig at se på, hvordan man kan optimere sit feriebudget og få råd til flere rejser.

Vælg billigere ture

Hvis du gerne vil rejse så meget som muligt, kan du vælge at tage på ferier, der ikke koster så meget og i stedet for komme afsted lidt oftere. Her er der mange muligheder. En uge i sommerhus, I låner af venner eller familie kan være en billig, men ikke mindre dejlig ferie. Laver I selv mad fremfor at tage på restaurant bliver det bare endnu billigere.

Eller hvad med en togrejse til f.eks. Stockholm, hvor I bor på et billigt hotel eller måske et vandrehjem? I kan også lave finten med at finde de absolut billigste flybilletter, lige så snart de er kommet til salg, da kan der være mange penge at spare i forhold til at købe til fuld pris.

Invester og tjen penge til ferier

Kom i gang og køb aktier, hvis du ikke allerede er med på vognen. Med research, dygtighed og lidt held kan du her få et supplement til din øvrige indkomst og på sigt kan det blive til ekstra ferier. Får du opbygget dig en god udbytteportefølje, vil du jævnligt modtage udbytte, som du kan bruge til at finansiere dine rejser.

Skriv en bog og indkasser løbende penge

Er der et felt, som du har en særlig viden inden for, kan du overveje at skrive en bog om det og sælge den som e-bog på internettet. Du er naturligvis nødt til at lave lidt reklame for den eller betale andre for at gøre det, men her er der en unik mulighed for at tjene penge i mange år fremover på bogen, som du jo kun skulle skrive én gang. Sådan kan du også få råd til at komme mere på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *