Test af de bedste senge

Du vil gerne sove godt om natten? Du vil gerne slippe for at vende og dreje dig i evigheder?

Klokken bliver lige pludselig 4 om morgenen, og om lidt venter endnu en arbejdsdag med hovedpine, fordi du igen ikke kan sove. Lad ikke din seng være grunden til din manglende søvn.

Læs de forskellige test af de bedste senge. Herunder får du også 3 råd til en bedre søvn, og du kan finde endnu flere gode råd til valg af den bedste seng på Sleepzone.dk her.

Find dig en god hovedpude

Det er vigtigt med en god hovedpude. Når du vælger hovedpude, skal du tænke over, om du sover bedst på siden eller på ryggen.

Hvis du bruger natten på at ligge på siden, skal du vælge en høj hovedpude.

Ligger du derimod på ryggen, skal du vælge en lad hovedpude.

Ved du ikke, hvordan du ligger om natten, eller ligger du meget forskelligt, så vælg en hovedpude midt imellem.

Test sengen, inden du køber den

Du kan sagtens købe en seng på nettet. Det kan dog være en god idé at afprøve den inden, du køber den. Når du afprøver sengen, så får du en fornemmelse af den, inden du køber den.

Det tager dog ikke kun fem minutter at prøve sengen. Sørg derfor for at købe en seng, hvor du kan ombytte den inden for 100 dage.

Det giver dig tid nok til at prøve sengen. Du kan sagtens købe sengen på nettet, hvis du kan ombytte den efter en måned eller mere.

På den måde er der faktisk ikke den store forskel på at købe din nye seng på nettet frem for i en butik. Du kan ofte få god hjælp på nettet via.

Chatfunktioner eller udførlige guides og tests til at vælge den bedste seng til lige netop dig.

Invester i en ordentlig seng

Du kan godt købe en god billig seng. Du kan også købe en fór billig seng. Køber du ikke en kvalitetsseng, skal du også regne med at den holder 5-10 år mindre.

Overvej derfor, om den billige seng virkelig er billig, når det kommer til holdbarheden. Invester i din søvn, så du ikke lider af mere søvnbesvær end nødvendigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *