Tips til at komme billigere fra by til by

Man kan spare penge på rejsen, hvis man tænker sig om, og planlægger en smule. Nogle af de ting man især kan spare penge på, er mad, overnatning og transport. Derfor bør man allerede inden turen starter overveje, hvordan man vil rejse fra sted til sted, hvis man har flere stop på ferien. Man bør også spørge de lokale, da de ved mere om, hvordan man nemt og billigt kommer fra sted til sted.

Prøv kræfter med blafferlivet, hvis forholdende er til det

For mange er ferie lig med afslapning og solbadning, men for nogle er det lig med eventyr og oplevelser. Eller måske en kombination af begge dele. Uanset hvad, så er det ikke alle der vælger en charterrejse med all inclusive, når de tager på ferie. Det er heller ikke alle, som har det helt store budget til rejsen. Derfor kan det være en fordel med spare tips til, hvordan man rejser billigst muligt. En ting, hvor man kan spare penge er på transporten. Det gælder, hvis man har flere steder på ens tur, man gerne vil opleve.

Først og fremmest skal man tænke over, hvor i verden man befinder sig. I nogle dele af verden skal man tage visse forholdsregler, når man bevæger sig fra by til by. Det kan være en rigtig dårlig idé at blaffe nogle steder, hvor det andre steder kan være en god idé. Man kan med fordel undersøge de lokale forhold, ved at spørge rundt, inden man beslutter, hvilket transportmiddel man skal anvende.

Hvis man har mulighed for det, kan man prøve at blaffe fra én by til en anden. Man stiller sig blot op ved den nærmeste vej, og stikker tommelfingeren i vejret. Hvis man er heldig stopper nogen op, og giver et lift. Ofte vil det være helt gratis. Det er en særlig rejseform, som ikke er for alle, men som kan være spændende at prøve.

Andre alternativer til at komme fra by til by på ferien

Hvis man ikke er til blafferlivet, så kan man prøve at forhøre sig hos de lokale, hvordan de bevæger sig fra by til by. Ofte vil de kunne vise hen til billigere alternativer end dem, turisterne normalt bruger. Man skal være villig til at opgive en smule komfort nogle gange, men man vil få et indblik i de lokales hverdag, og én på opleveren.

Hvis man ikke har så meget tid, vil man gerne vil hurtigt og nemt frem. Her kan man undersøge om der er direkte busser eller tog. Der kan nemlig være meget tid at spare, ved at rejse direkte. En billet med et hurtigtog vil være dyrere, men til gengæld kommer man hurtigere frem, og kan bruge den dyrebare tid på andet end transport.

Sidst men ikke mindst kan men vælge at leje den bil. Det er den måde, der giver mest frihed, da man selv bestemmer hvor man kører hen og hvornår. Nogle gange er det ikke det dyreste alternativ, især hvis man er flere til at leje den, og man vælger en økonomisk model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *