4 Gode forslag til en billig tur med gutterne

Er det tid til den årlige herretur? Men kniber det med økonomien? Frygt ej. Der er mange gode tips og tricks til, hvordan man kan spare penge uden at gå på kompromis med fornøjelserne.

Køb genbrugt

Er det tid til afrejse, er det ofte også tid til nyt rejsekluns. Den post behøver du ikke undgå, såfremt du bare er opmærksom på dit rådighedsbeløb. Derfor er det en god idé at handle i genbrugsbutikker. Her kan du finde enormt mange billige items, som er perfekte til rejsen. Især hvis man skal på adventure-ture, så har man typisk ikke lyst at benytte sit dyreste og flotteste tøj.

Her kan du finde inspiration til sjove oplevelser på herreturen – og så kan du vurdere, hvilket tøj der skal pakkes med hjemmefra.

Få tjek på transporten

Hermed den vigtigste post – transport. Flyture koster typisk det hvide ud af øjnene. Derfor er det essentielt at spare lige netop her. Såfremt I rejser i Europa, er der rigtige gode togforbindelser. Togrejsen i sig selv kan være en oplevelse så sørg for ikke at udelukke denne mulighed. Er det en længere rejse, I skal på, kan man også bestille nattoge. Medbring kortspil, et par øl og godt humør så bliver togrejsen en sand fornøjelse. Hvis I mangler idéer til tidsfordriv på turen, kan I finde god inspiration her.

Er I mindre end 5, er det også en mulighed selv at køre til destinationen. Har en af jer en dieselbil, er det endnu bedre. Så splitter I bare benzinen mellem jer og husker på at pakke let, så I alle kan være der. En kør-selv-ferie er i sig selv sjovt. Man kan holde stop, når man har lyst og opleve flere forskellige lande. Mon ikke rejsetiden går hurtig, når man både fylder turen med musikquiz, snacks og gættekonkurrence undervejs. 

Hyg jer på hostel

Når I er fremme på jeres destination, er det en genial idé at booke overnatninger på hostels. Her sparer man en masse penge. Er man mange afsted, kan man typisk være heldig at få et dorm-room helt for sig selv. Hvis ikke, så er det kun en god måde at lære andre rejseglade mennesker på. Så kan I dele tips og tricks omkring alt fra kulturoplevelser til gode værtshuse i lokalområdet. Mulighederne er mange. Hvis tanken om at skulle dele dorms ikke falder i jeres smag, er Bed and Breakfast en god idé. På nettet kan man hurtigt finde privatfamilier, der udlejer deres lejlighed eller hus. Der er altså gode og sjovere alternativer til den dyre hotelservice.

Hjemmelavet er vellavet

Madposten bliver der typisk ikke sparet på, når man sådan er ude og rejse. Det handler jo også om at forkæle sig selv og have det godt. Ikke desto mindre er et godt alternativ til restaurantbesøgene at lave maden selv. Bor man i en lejlighed med adgang til køkken, kan man snildt hygge sig med at lave og nyde sin egen mad. Hav en maddag hver og bedøm så hvem der er masterchef i jeres gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *