Bilferie med familien 

Har du længe gået med drømmen om at rejse på bilferie med din familie, men ved ikke, hvad du kan forvente? Bilferie er en helt speciel måde at rejse på og en særlig god mulighed for at tilbringe kvalitetstid med familien. Vil du gerne vide mere om bilferie så læs med her, hvor vi beskriver, hvorfor bilferie er et hit. 

Bilferier er stærkt undervurderede og kan berige din tur med ufatteligt mange oplevelser. Vælger du at tage bilen på ferie, vil du opleve følelsen af frihed og uafhængighed.  

Vælg din egen rute 

Det fedeste ved bilferier er, at du er langt mere uafhængig og har muligheden for selv at vælge, om du vil stoppe ved diverse udkigsposter eller om du vil besøge samtlige lokale byområder.  

Hvis du vælger at tage bilen på ferie, er du faktisk kun nødsaget til at tage stilling til dig selv og din familie, og skal hverken forholde dig til diverse flyafgange eller busruter. Det giver jer lang større frihed til at tage alt i jeres tempo og vil dermed også kunne bidrage til en mere afslappende feriestemning.  

På med sikkerhedsselen 

Inden du pakker bilen, er der nogle grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, du må tage højde for. Rejser du f.eks. med børn under 135cm, er det lovpligtigt at have dem placeret i en autostol. Er det første gang, du rejser med dit barn, kan du læse mere og få gode råd om autostole på https://autostol.dk/

De fleste forældre køber fremadvendte autostole til deres børn, da disse typisk både er billigere og fylder mindre. Dette er desværre en misforståelse blandt de fleste, der er af den opfattelse, at fremadvendte og bagudvendte autostole har samme effekt. Undersøgelser viser, at bagudvendte autostole er 5x så sikre som fremadvendte autostole og derfor anbefales de bagudvendte autostole. 

Kvalitetstid med familien 

I en travl hverdag kan mange af os have en tendens til at overse og glemme hinanden. Har du og din familie en lang tur foran jer, er der derfor rig mulighed for at være tilstede- og nærværende. Nogle gange trænger vi til at sætte tiden på pause, nyde nuet og nyde hinanden, og det er i særdeleshed det, en bilferie kan. 

Få tiden til at flyve med din ynglingsfilm 

En fordel kan også være at anskaffe nogle monterbare skærme, som kan hægtes fast på bagsiden af forsæderne. Har I mange timer i bil mod destinationsmålet, kan du altid få tiden til at gå lidt hurtigere med en god film eller med din ynglingsserie.  

Husker du sikkerhedsselen og følger vores råd, skal du nok få en skøn og succesfuld ferie med hele din familie.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *