Få hjælp og vejledning til den sidste rejse 

Når en ven eller et nært familiemedlem afgår ved døden, opstår der ofte en slags undtagelsestilstand hos de efterladte. Om døden var ventet eller ej, så lammes man ofte af sorg og eftertanke. Det er helt naturligt og sorgen skal have sin plads. Sorgen er vigtig for at man kan komme videre. Den skal have tid og plads, så man kan få sagt ordentligt farvel. I denne tilstand kan det være svært at overskue alt det praktiske, som skal arrangeres. 

Bor du i området omkring København og Nordsjælland, så vil det være en god idé at kontakte en bedemand, som kan hjælpe med de praktiske ting omkring bisættelsen eller begravelsen. Hvis du går på nettet og søger på Bedemand Hørsholm, så dukker Uldahls.dk op. Her kan du få kontakt til kyndige og erfarne folk, som kan yde den hjælp du behøver for at gøre den afdødes sidste rejse til en smuk og personlig ceremoni. 

Et familieforetagende med stor erfaring 

Hos Uldahl er der kyndigt personale, som har stor erfaring med både bisættelse og begravelse. Du kan få hjælp til at finde den rette kirke og præst, og du kan blive vejledt i valget af kiste og pynt. Det er vigtigt at båren er smuk og personlig. Valg af blomster og kiste er ikke ligegyldigt. Det er et personligt valg, som vil præge ceremonien. 

At tage afsked 

Den sidste højtidelighed i kirken eller kapellet er en vigtig begivenhed. Her siger man farvel for uigenkaldeligt sidste gang. Det er ofte et meget rørende øjeblik, hvos mange giver slip og lader en tåre trille. Og det må man godt, når det drejer sig om et farvel til en man har haft virkelig kær. Det sidste farvel må gerne være smukt og rørende. Den sidste rejse er begyndt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *