Sådan klæder du dig praktisk på til skituren

Med vinter kommer ofte også skitur. At tage på skitur er en anderledes form for ferie som rigtig mange mennesker er vilde med. Det er en sjov måde at være aktiv på, samtidig med at man tilbringer tid sammen med familie eller venner. En skitur skal være kold, det er alfa omega, og man kan ikke komme udenom den. Derfor behøver man ikke nødvendigvis fryse. Læs mere om hvordan du klæder dig godt på.  

For mange er skituren forbundet med jule- eller vinterferie, og er et godt afbræk midt i den mørke vinter til at komme væk og have det sjovt. For mange familier er skituren en tradition, eller noget som de har gjort mange år i træk, og det er en anderledes måde at tage på ferie på, end når man tager syd på.  

Det er som regel nemmest at lære at stå på ski når man er lille, og du vil helt sikkert se frygtløse børn på pisterne som suser ned i fuld fart. Det er dog slet ikke ensbetydende med at man ikke kan lære det senere i livet, hvis man ønsker det. Ski er ofte sjovt for alle, og det er en fed måde at gøre ferien mere aktiv på.  

Gode underlag holder på varmen og transporter sved 

Når du er ude og stå på ski er det vigtigt at man kan holde varmen. Men en anden essentiel ting er også at man kan komme af med sveden når man først er kommet i gang. Med undertøj i merinould opnår du disse to effekter. Med merinoulden tæt på kroppen er du i stand til at transportere sveden væk, samtidig med at kroppens varme opretholdes. Bliver man våd og samtidig kold, kan man hurtig have svært ved at få varmen igen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *