Trådløs gamer mus vs. kabelbaseret Gamer Mus: Hvad er forskellen?

Hvem har ikke drømt om at kunne spille computer uden at skulle bære en stak af snore med sig? Trådløs gamer mus er det nye på markedet, og den kan endda vise sig at opnå samme resultater som Trådløst internet.

Er den lige så god som en kabelført mus?

I dag performer en trådløs gamer mus lige så godt som en kabelføret gamer mus. Det er ganske enkelt umuligt at se og mærke forskel, selv for den rutinerede eSportsspiller. Så sig farvel til kablet og hej til den trådløse teknologi. En trådløs gamer mus er fremtiden for mange spillere.

På grund af den trådløse forbindelse, er det muligt at bevæge sig frit rundt i lokalet uden at skulle tænke på, om kablet er lang nok. Du kan endda være flere meter fra computeren og stadig kunne spille.

Bekymringer der kunne opstå

Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om, hvorvidt kablet vil blive revet ud af stikkontakten eller slippe fra musens bagside. Trådløse gamer mus sender signalet direkte til computeren, så du er fri for alle disse bekymringer.

I modsætning til kablet, kan trådløse gamer mus være lidt svagere i forhold til signalstyrken. Men dette problem løses nemt med en trådløs router. Med en trådløs router kan du forsyne hele huset med trådløst internet, og det vil ikke koste dig en krone ekstra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *